20 Nisan 2010 Salı

Tarih84 ile İzmir’den Seoul’e… :)


Blog dünyasının hızından geçilmeyen buluşmaların tadı tuzu :P LaFea ve Miss_Nefertiti yeni buluşma organizasyonlarını duyurmaktan gurur duyar. :) LaFea'mın duyurusu için TIK TIK ;)

Çoook sevdiğimiz ve değer verdiğimiz dostumuz Tarih84 bu hafta İstanbul'un tozunu toprağına katmak için geliyor :) Tabii biz bugüne dek verdiğimiz her sözün arkasında durduk. Yine duracağız.. 24 Nisan'da Kore yemekleri için tercih ettiğimiz mekan olan Sultanahmet Seoul Restaurant'ta buluşuyoruz.

Güzel bir gün geçirmek ve eğlenmek isteyen dostlarımızı bekliyoruz. Tarih84 sana bol acılı Ramen ve Kimchi sözümüz var. Ayrıca LaFea'm ve benim mümkün olduğunca her buluşmada gerçekleştirmeye çalıştığımız bir de tatlı faslımız..

Güzel bir yemek, güzel bir tatlı ve daha da önemlisi birbirinden güzel insanlarla geçirilecek güzel saatler... Paşa gönlüm daha ne ister... :)

5 yorum:

  1. yavaş yiyin valla he
    sonra yok fazla kilom var diye bana ağlamayın :P
    kıskandığımdan değil
    sizin için söylüyorum yahu
    Tarih'i de çok öpün benim yerime
    Ankarayada beklerim.

    YanıtlaSil
  2. Merak etme sen mavi'cim biz yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yeriz ramenlerimizi :D Kilo sorunumuz yok çünkü öyle bir takıntımız yok. Kendimizle barışık insanlarız ;)

    Tarih'i senin yerine öperi hatta sarılırım bile :D

    Zaten sana Ankara sözümüz var canım. Umarım bu planımızı bu yaz gerçekleştirebiliriz. :)

    YanıtlaSil
  3. kızlar hepinize iyi eğlenceler.. haberlerinizi bekliyoruz artık..:D

    ama tarih sakın oraları çok sevip gelmemizlik etme, izmir' de gelmeni dört gözle bekleyecek olanlar da var ona göre.. :D

    YanıtlaSil
  4. [...] önceki postumda ‘Tarih84 ile İzmir’den Seoul’e’ demiştim ama planımız istediğimiz gibi olmadı. Tam kurulmuştuk ki o öve öve [...]

    YanıtlaSil
  5. sağolasın canım ama bu resimdeki gibi bir maffin hüpletemedik yahu:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...