28 Mart 2014 Cuma

Song Seung Heon Türkiye'de Part 3

Song Seung'un Mart ayının başlarında Türkiye'ye gerçekleştirdiği seyahatinin tüm detaylarını aşağıdaki iki partta detaylı olarak paylaşmıştım. 



SH & Asto Japan etkinliği çerçevesinde Nisan ayında gerçekleşecek etkinlik öncesi tanıtım resimleri gelmeye başladı. Bu hafta internette yayınlanan fotoğraflar aşağıdaki gibi :)

Sultanahmet.. Arka fonda iki katlı CityBus rahatlıkla seçiliyor ^^


Taksim/İstiklal Caddesi


Taksim/İstiklal Caddesi (Taksim-Tünel Füniküleri) 

Sultanahmet/Topkapı Sarayı'nın Bahçesi


Beyoğlu yada Sultanahmet'in arka sokaklarında bir yer.


İstanbul Boğazı




İstanbul Boğazı

Kapadokya/İstanbul derleme fotoğraflar

Sultanahmet Meydanı (Arka fonda park ve caminin minareleri seçiliyor)

Song Seung Heon bir el işçiliği denemesi yapıyor.


Derleme fotoğraflar bir videodan ekran görüntüleri şeklinde çekildiğinden net ve büyük değiller. Fotoğrafların orjinalleri yada video yayınlandığında burada paylaşacağım :)

Edit: 01.04.2014 

Fan sayfalarında dolaşan bir fotoğraf. Nerede çekildiğini tartışıyorlardı. Ben tabii hemen tanıdım. Dış hatlar terminali ^^ Arka fondaki güzel sarı İstanbul taksisi de göz kırpıyor ;)



   Sevgiler  

4 yorum:

  1. Ne için geldiği anlaşıldı yani :D Dizi değilmiş demek.. Kısmet :) Fotoğrafları paylaştığın için teşekkürler. Bazıları sanki gerçek değil de kötü bir fotomontaj çalışması gibi duruyor, özellikle de şu İstiklal Caddesi'nde olanlar :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafları sanki montajla oraya koymuşlar dimi :D Öyle duruyor ama değil gibi de :D Sanırım 3D özelliği olan fotoğraflar çekmişler. Yani daha doğrusu fotoğraflar daha sonradan bu özellik eklenmiş gibi. Sanırım düzenlenecek show için bu hale getirilmiş.

      Evet gönül isterdi ki dizi için gelsin ve hiç gitmesin ^^ Ama o gittikten sonra memleketin halini gördükçe iyi ki tam zamanında gelip gitti diyorum. Adam gitti twitter yasaklandı, Berkin Elvan'ı kaybettik mesela.. Song Seung Heon buradayken gündem sakindi ve bu sayede çok güzel bir Türkiye tanıtımı yapıldı :)

      Sil
  2. yine kelebekler...
    bu sefer başımda döndü.
    <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele benim kelebekler arılar ♥♥ tansiyonum oldu 1milyon :D :D

      Daha net ve güzel fotoğraflar geldikçe ekleyeceğim. Daha dur videolar gelecek daha yehhhuuuu ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...